4 stjernerRødvin

Bajondillo, Méntrida, Jiménez-Landi, 2016, 14,5% (Spanien) LOTE 1

Kvalitet-pris: OK
110,00 hos Niche Vine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 85% Grenache, 10% Syrah og 5% Cabernet Sauvignon. Der anvendes kun naturgær, og vinen lagres seks måneder på stål og franske fade af forskellig størrelse.

Man skulle tro, at en Grenache-domineret vin fra det centrale Spanien ville være tung og kvabset, men det er ikke tilfældet her. Tværtimod er vinen frisk, luftig og læskende nærmest på Beaujolais-agtig manér. Duften er pudsig og lidt sødlig-krydret, hvilket ikke kan genfindes i smagen. Her er der velsmag og fin, ren frugt og lidt opstrammende og velintegreret tannin. Man mærker slet ikke, at alkoholprocenten er ganske høj. Rigtig dejlig vin.

Glas: Zalto universal.

August 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.