Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Avatar, Teusner, 2013, 14,5% (Barossa, Australien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
299,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af Grenache, Mourvèdre (lokalt kaldet Mataro), Syrah (lokalt Shiraz), altså en drueblanding der kendes fra Sydfrankrig, men smag og stil er en ganske anden.

Duften er primært søde bær på mørk baggrund. Mørkere smag, let krydret og med en del karamel, som vi ikke er så glade for. Især ikke fordi syren står relativt lavt, så det overvejende udtryk er lidt ufriskt. Den første times tid forekommer vinen nærmest tanninfri, men der dukker lidt mild struktur op med luftning.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.