3 stjernerRødvin

Auxey-Duresses 1er Cru, Les Duresses, Domaine Prunier, 2016 (Bourgogne, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
250,00 hos Clemmensen Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Hvis man vil have muligheden for at købe en vin, mens den endnu forhandles, er man nogle gange nødt til at smage på den på et tidspunkt, hvor den måske ikke er helt drikkemoden. Man kan så håbe på, at den giver nok fra sig, til at man kan danne sig et indtryk. Men der vil altid være en risiko for, at vinen kan være mere eller mindre lukket, så det er svært at få en indtryk af, hvad den har at byde på, når den en dag åbner op for godteposen. Det kan meget vel være tilfældet med nærværende vin, og vores stjernetildeling og vurdering af pris-kvalitet kan dermed muligvis være noget uretfærdig.

Vinen lagde ud med at være lukket i næsen, og den gav indledningsvis heller ikke så meget fra sig i munden, var faktisk lidt kedelig. Rustik og lidt bitter tannin.

Vinen åbner og bliver bedre med luftning, men det går langsomt, og vi når ikke at opleve noget, der for alvor folder sig ud og kommer dermed på intet tidspunkt over de tre stjerner.

På den baggrund opleves vinen som for dyr.

Glas: Zalto bordeaux.

Oktober 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.