Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

asif - Cabernet Sauvignon, Glaymond, 2009, 15% (Barossa, Australien)

Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Teknisk meget vellavet men også meget enkel vin.

Duften er ren solbærsaft, koncentreret, solmoden, sød.

Smagen er mere vinøs, mindre saftagtig og tørrere end duften giver indtryk af. Dog stadig solbær, og der er også sødme.

Midt i den store fylde træder indimellem et strejf af fin tannin frem, hvilket giver et klædeligt skelet til den store krop. Trods de 15% alkohol fremstår vinen hverken tung eller alkoholisk.

Vinen byder på mindre modstand end ønskeligt. Dette sammenholdt med den endimensionale duft og enkle smag gør at jeg (Preben der anmelder vinen alene) trods den høje grad af vellavethed ikke kan løfte mig over tre stjerner.

Juni 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.