2 stjerner1 stjerner Helle3 stjerner PrebenHvidvin

Armason, Monferrato, La Bollina, 2015, 13,5% (Piemonte, Italien) L 2436

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,95 (79,00 v. 6 fl.) hos AndrupVin.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duften har elementer af tropisk frugt og en let blomsterkrydring. I munden er vinen fyldig med let fedme og moderat friskhed. Eftersmagen byder på en kraftig og lang bitterhed, der giver et landligt præg, og som er afgørende for at Helle giver én stjerne. Tre uentusiastiske stjerner fra Preben, der også generes af bitterheden, men som finder vinen acceptabel sammen med mad.

Vinen er fremstillet af Chardonnay, hvilket vi ikke er i stand til at smage.

Glas: Zalto hvidvin.

August 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.