3 stjernerRødvin

Argento, Reserva, Cabernet Sauvignon, Bodegas Esmeralda, 2008, 13% (Mendoza, Argentina) L1-9047

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
69,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Nydelig mainstream vin, som mange sikkert vil kunne lide.

Pæn og ren vin, overvejende "solbær" i næse og mund. Pæn friskhed og ingen marmelade. Pænt slank og med 13% alkohol.

Vinen gør næppe nogen fortræd; ved vores bord var også begejstringen til at overse. Men bestemt nydelig og uden mislyde.

Overraskende dyr. Men måske SuperBrugsen & Co., der indtil videre har været mere tilbageholdende med latterlige tilbud, er begyndt at lære den irriterende og usympatiske markedsføringsteknik af de konkurrerende supermarkeder: Sæt normalprisen højt, og sæt derefter vinen på "supertilbud" ind imellem - den er i uge 32 2009 set til 38,33 v. 6 fl.

August 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.