4 stjernerRødvin

Archineri, Etna Rosso, Pietradolce, 2011, 15% (Sicilien, Italien) L. 0113

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
249,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin med fin kombination af lyse og mørke elementer.

Relativt lys farve. Også smagen er i sin grund lys, men bl.a. tanninerne er med til at tilføre en mørk dimension. Umiddelbart efter åbning forekommer tanninerne lidt rå og umodne, og lys og mørke står lidt i hver sin ende og skriger til hinanden, men efter kort tids luftning samler det hele sig og udgør en fin helhed, og vinen fremstår med en lys og vinøs frugtighed med et godt skelet. Den lyse frugt er parret med et likorøst smagselement, uden at der er tale om sødme eller fedme.

Glas: Zalto universal.

Februar 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.