2,5 stjernerRødvin

Amore e Follia, Toscana rosso, Podere Le Ripi, 2016, 14% (Toscana, Italien) L.9046A

Kvalitet-pris: OK
185,00 hos Copenhagen Wine

Vinen er fremstillet af 90% Syrah, 5% Merlot og 5% Sangiovese lagret 24 måneder på store egetræsfade.

Indledningsvis reduktiv næse, der normaliseres med luftning. Udpræget struktur som en toscansk Sangiovese-vin, selv om Syrah spiller hovedrollen. Til at begynde med lidt streng i udtrykket, men den bløder op og bliver mere harmonisk.

Smagen er mørk og tør og med luftning også med en smule sødme.

Tre stjerner fra Preben, der mest værdsætter bygning og mundfornemmelse, men finder smagen lidt ligegyldig. To fra Helle, der ikke er vild med vinen.

Glas: Zalto universal.

April 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.