Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 

Gobivin har valgt at trække alle vine fra producenten Dessilani væk fra SuperBest, idet der i Italien kører en sag om svindel med vin, hvor Dessilani kan være indblandet.

Vi er ikke sikre på, om vi helt har forstået, hvad sagen går ud på, og ærlig talt så interesserer den os heller ikke så meget. For den handler om billig Amarone, hvilket i sig selv er en selvmodsigelse, da Amarone er bekostelig og risikofyldt at fremstille. Så vi kan ikke undre os over, at der kan være snyd og svindel med i billedet, når Amarone er billig. Vi ville i højere grad undre os, hvis der ikke blev snydt med billig Amarone.

Amaronen, der er blevet svindlet med hedder Castello Venezi, og den skulle - hvis vi har forstået det rigtigt - være solgt af de piemontesiske firma Dessilani. Svindlen skulle bestå i, at Amaronen skulle være iblandet billig fransk vin.

Kunder, der har vinen liggende, kan få deres penge tilbage i SuperBest.

November 2009

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.