3,5 stjernerHvidvin

Alsace, Riesling, Trimbach, 2007, 12,5% (Alsace, Frankrig)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er tre stjerner fra Helle, der virkelig godt kan lide vinen, tre fra mig, der keder mig noget. At jeg ikke finder vinen så interessant, kan sagtens skyldes, at der sandsynligvis er sket en kalibrering af mine smagsløg, som følge af jeg de sidste par år har drukket en del tysk Riesling. Når jeg så smager en Alsace Riesling, savner jeg både nogle af de smage, som bliver mere fremhævet på tysk grund, og jeg savner syre.

Vinen har en liflig, vinøs og frisk duft. Smagen er tør og frisk, og i min mund noget neutral. Let mineralitet. Helle finder den typiske, franske Riesling-smag, som hun holder meget af.

December 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.