3 stjernerHvidvin

Alsace, Riesling, Tradition, Kuentz-Bas, 2005, 12,5% (Alsace, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
55,00 hos Vinoble

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har adskillige gange nydt 2004'eren af denne vin, som fik fem stjerner (anmeldt her). Men den nye årgang har en væsentligt sødere fremtoning, som ikke lige er os.

Duften er frugtig, frisk, aromatisk. Der er fuld tryk på frugten i smagen, og det er typisk Riesling, masser af druesmag.

Der er en fin friskhed, men også den vel sød tone, og sødmen hænger i munden. En lille mineralitet i eftersmagen, som således har flere lag.

Når vi ikke når højere end tre stjerner, skyldes det vores personlige forhold til sødme i hvidvin. Hvis man holder af dette og er glad for Riesling, så vil man sikkert elske denne vin.

Oktober 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.