4 stjernerHvidvin

Alsace, Riesling Beblenheim, Marcel Deiss, 2004, 12,5% (Alsace, Frankrig) L 4318

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
125,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fyldig Alsace vin, der hælder for meget til den søde side til vores smag.

Duften er blomstrende og åben med tydelig sødme.

Det klæder vinen at få noget luft, og her viser der sig en vin, der udover at have en sødlige tone også er mineralsk og tilmed har en fin friskhed og pæn dybde.

Sødmen generer os især i eftersmagen, som hænger længe og en smule kvalmt i munden, selv om sødmen mere forekommer at være en smagstype end at stamme fra et egentligt højt restsukkerindhold.

Vi når lige akkurat op på tre stjerner.

Vi vil fremover, hvor informationen er tilgængelig, angive de anmeldte vines Lot-nummer, og det sker for første gang i forbindelse med denne anmeldelse. Det vil give læseren mulighed for at kunne konstatere om han/hun sidder med samme aftapning af en given vin, som den vi har anmeldt.
Forskelle i aftapninger kan være med til at forklare, at samme vin købt på forskellige tidspunkter eller forskellige steder, kan smage forskelligt.

Januar 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.