Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerHvidvin

Alsace Grand Cru, Riesling Brand, Kuentz-Bas, 2001, 12,5% (Alsace, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
199,00 hos Espergærde Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

På baggrund af den store succes med samme producents Riesling Tradition (anmeldelse her) havde vi høje forventninger til denne Grand Cru. Men vi var uheldige, at vinen var af den type, og havde nået det udviklingsstadium, hvor petroleums-aspektet er begyndt at indfinde sig. Det er der nogle typer Riesling-elskere der er vilde med. Men det er vi ikke.

Vinen dufter (eller lugter skulle man måske sige) især af træværksted, lim og skocreme. Stor smagsfylde, hvor der udover de nævnte aromaer heldigvis også er smage af mango og pærer, hvilket efterhånden formilder oplevelsen, så vi alt i alt ender med at svinge os op på tre stjerner.

Februar 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.