3 stjernerHvidvin

Alsace, Breitenberg Vallée Noble, Riesling, Domaine Léon Boesch, 2004, 14% (Alsace, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
95,00 hos Emilie Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Kraftig og ganske sød Alsace Riesling.

Duften er kraftig og aromatisk. Også smagen er kraftig med markant sødme. Fin dybdeskabende letbitterhed i eftersmagen. Det der bliver hængende længst i munden er en lidt klistret sødme.

Vinen smager godt, og der er masser af det hele, men den er i udpræget grad for sød til vores smag. Vi savner Rieslings ranke elegance. Den for en Alsace meget høje alkoholprocent lægger sig i forlængelse af dette indtryk.

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

November 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.