3 stjernerHvidvin

Adobe, Reserva, Gewürztraminer, Emiliana, 2019, 13,5% (Chile)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
59,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er frugtig, velsmagende og markant mindre hysterisk aromatisk, end det ofte er tilfældet i de franske og tyske vine, vi har smagt. Den er også friskere og mindre sød. Det oplever vi alt sammen isoleret set som positivt, men vi udelukkende bruger Gewürztraminer som ledsager til stærkt krydret thaimad, og det komplementerer vinen ikke så godt som de mere søde og aromatiske.

Vinen er økologisk.

Glas: Zalto hvidvin.

Marts 2021
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.