4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

A Mano, Rioja, Lan, 2010, 14% (Spanien) L-8014E1Q102

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
269,00 v. 6 fl. hos Deluxe Wine (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot og meget harmonisk vin. Ganske anderledes end det man normalt forbinder med Rioja. Vinen har givetvis ligget på fad, men vinen smager ikke af fad. Vinen er hverken filtreret eller klaret.

Lækker duft, ung og vinøs. Ganske tæt smag med på baggrund af prisen overraskende høj frugtighed og som nævnt fravær af fadsmag. Meget vinøs.

Kan næppe kaldes en stor vin, men den glimrer ved stor vellavethed og velsmag.

På bagetiketten anbefales det at drikke vinen ung.

Fem stjerner fra Preben, fire fra Helle.

Glas: Zalto bordeaux.

Bemærk: Vi har købt vinen i Spanien, og da vi ikke kender producentens aftapningspolitik, kan den her i landet forhandlede aftapning muligvis variere i forhold til den smagte vin.

Juni 2015
Kommentar, juli 2015:

Vinen er hos forhandleren prissat med en normalpris på 299 kr. og en tilbudspris på 269 kr. Tilbudsprisen har dog gjaldt nu i 1 1/2 måned, hvorfor vi går ud fra, at den er den reelle normalpris.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.