3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

21 Gables, Pinotage, Spier, 2011, 14,5% (Sydafrika)

Kvalitet-pris: OK
149,00 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fire stjerner fra Preben, der finder vinen flot, tre fra Helle, der kan værdsætte den, men finder den for mættende og koncentreret.

Flot duft med mørke bær, kaffe, fad. Smagen ulmer en del den første time efter åbning. Den passerer et stadie med pudsige aromaer af bl.a. brændt gummi. Når den har fundet sig selv, byder vinen på lækker smag med med mørke bær og en kombination af på den ene side et mørkt og tæt udtryk, på den anden side en let, fin og transparent tone. Middel friskhed med et sødt efterhæng.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.