Tony's
anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Italiensk restaurant
København
Tlf. 33 13 33 07
Vinaspektet:
Plus:
- Vinene ser ud til at komme fra forskellig kvalitetsforhandlere, og den vin vi smagte var dejlig.
- En stikprøve på fem vine viser faktor 2,2 i forhold til detailpris, hvilket er i den klart rimelige afdeling efter danske forhold.
- Perfekt temperatur: Rødvinen var let afkølet.
- Pænt lille vinkort med vine både fra Italien og andre lande.
Neutralt:
- Vi havde ikke lejlighed til at teste tjenernes kunnen, hvad vejledning angår, men restaurantens "manifest" giver anledning til at tro, at man ikke skal forvente nogen større indsigt: "vi fortæller ikke lange historier om maden & kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse." Fair nok.
Minus:
- Den vin, vi fik, var en anden årgang end den, der fremgik af vinkortet. I praksis betød det intet, da vinen var upåklagelig. Men der bør selvfølgelig være overensstemmelse mellem vinkortet, og det der lander på bordet.
Mad:
Betjening:
Glimrende mad med bl.a. andet pasta, der godt kunne gå for at være hjemmelavet. De forskellige retter svingede mellem tre og fire stjerner (vi runder op til fire). Bedst var en frisk og ganske original vitello tonnato - dog uden megen tonnato - næstbedst en pasta med bl.a. peperoncini, mandler og parmesan, mens en spaghetti med kødboller omend velsmagende var ganske bastant.
Sympatiske priser og sød og ganske effektiv betjening.
Uformel restaurant, hvor man sidder tæt.
Marts 2014