SommerPony

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Allinge, Bornholm
Vinaspektet:5 stjerner
Udsigt

SommerPony er en "underafdeling" af københavnske Pony, og den er der kun i - som det fremgår af navnet - sommermånederne. Det er bl.a. Kadeau-folkene, der står bag restauranten.

Vinaspektet

Plus:

  • Vi ønskede vinvejledning, hvilket vores tjener ikke kunne levere, men hun tilkaldte den vinkyndige tjener, der til gengæld havde et stort engagement, en imponerende viden om, og et klart forhold til de enkelte vine.
  • Man ville have kølet med et "kappe" til at sætte omkring vinen, men de var udgået. Så vores hvidvin blev placeret i en "isgrav", som klarede jobbet forbilledligt.
  • God vin, der matchede maden fint.

Neutralt:

  • Priserne var i det danske normalområde. Seks stikprøver på forholdet mellem detail- og restaurantpriserne lå på en faktor 2,3 og 3,5 med et gennemsnit på 2,9.
  • Tjeneren huskede ikke på at forsyne os med vin, der som nævnt ikke var placeret på vores bord. Men skidt med det. Stedet var så afslappet, at vi blot forsynede os selv, hvilket vi egentlig også foretrækker.

Minus:

  • Intet.
Mad: 4 stjerner
Betjening:5 stjerner
Mad

Dejlig mad i middel­raffine­ret stil.

Engageret, opmærksom, præcis og meget venlig betjening.

Juli 2016

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.