Man går næppe på kinesisk restaurant for at få sig en vinoplevelse. Men det har selvfølgelig betydning, hvis man holder af god vin, hvordan vinaspektet håndteres. Vi vælger derfor, selv om det måske er en anelse uden for skiven, at anmelde nærværende restaurant.
En forret og en hovedret var på det jævne med intetsigende krydringer. Suppen havde en lettere geléagtig konsistens, hvilket ikke var appetitligt, men vi ved ikke om det er kutyme i kinesisk mad og derfor en præmis, som vi i givet fald ikke kan tillade os at beklage os over. Ingen af hovedrettens forskellige typer grønsager bidrog med andet end sprød konsistens, ingen smag.
Det, at nogle stamgæster beklagede sig over den meget sløve betjening, fortalte os, at vi var der på en atypisk og dårlig dag, hvad betjening angik (men vi kan jo kun vurdere det vi oplevede). Ventetiden fra vi havde fået menukortet, til vi fik lejlighed til at afgive bestilling, var lang, til trods for at der kun var få mennesker i restauranten. Den unge tjener glimrede mest ved sit fravær og sin uopmærksomhed, og vi så flere gange gæsterne bære deres mange brugte tallerkener ud (buffeten var øjensynligt populær). Tjeneren vidste intet om maden. Og han kom til at levere en ret med en ingrediens, som vi på forhånd havde frabedt os grundet allergi.
Juni 2018