SanGiovanni

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Trattoria Pizzeria
Aalborg
Vinaspektet:2 stjerner

Plus:

  • Vinkortet har en god størrelse restauranttypen taget i betragtning. Kortet oplyser også pænt detaljeret om de enkelte vine. Dog mangler årgangsangivelse, hvilket de fleste kunder nok lever med på dette niveau.

Neutralt:

  • Vi opdagede ved nabobordene, at man kunne købe andre vine end dem på vinkortet. Og vi har efterfølgende på vores foto af vinkortet kunnet se, at der med småt står "Spørg gerne efter kældervinkortet". Det giver måske en vis mening på dette sted at operere med disse to niveauer vinkort, men vi havde gerne set alle vinene, uden at skulle udbede os et specialkort.

Minus:

  • Priserne er klart i den høje ende i forhold til detailpris. Seks vine viste en gennemsnitsfaktor på 3,6 med en faktor 4 for de billigere vine og ned til faktor 2,6 for de dyrere.
  • En vin, som vi mente havde fejl, hvilket tjeneren var uenig i, blev udelukkende byttet, fordi tjeneren bogstavelig talt havde sin næse nede i flasken, hvilket vi især fordi corona ikke er overstået, ikke fandt acceptabelt. Det viste sig herved, at den første flaske var fejlbehæftet. Ikke så kønt et forløb.
Mad: 1 stjerner
Betjening:2 stjerner
Tagliatelle med kødsovs

Vi mindes ikke at have fået så ringe mad på en italiensk restaurant nogensinde. Vi fik en tagliatelle med kødsovs og en vegetar-pizza. (Den sjuskede anretning på billedet skyldes ikke restauranten, men at vi glemte at fotografere, før vi delte retten.)

Pastaretten var køligere end lunken, sovsen var tør (modsat cremet/fugtig), der var lidt af den, og den smagte ikke af noget nævneværdigt. Et stykke brusk tydede på laveste kødkvalitet.
Pizzaens bund var blød på nær helt ude i kanten, fyldet forekom umiskendeligt at komme fra dåser, hvilket tjeneren dog påstod kun gjaldt for artiskokkerne. De små tomater, der skulle være hjemmesyltede, var sure. Også pizzaen var lunken, hvilket kræver en ekstraordinær grad af sjusk og/eller ligegyldighed at opnå. Når vi selv laver pizza, tager det mindst 10 minutter, før temperaturen har sænket sig til en niveau, så man ikke brænder sig!

Betjeningen var sådan set venlig og almindeligt effektiv, men stillet overfor vores beklagelser over madens tilstand, burde man have ydet en eller anden form for kompensation, som et minimum fx en espresso på huset. Men nej, man var blot ked af at høre, at vi ikke havde været tilfredse.

En virkelig ringe oplevelse.

September 2021

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.