Sandgaarden

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Franskinspireret restaurant
Søndervig
Vinaspektet:4 stjerner
Sandgaarden

Vi besøgte restauranten, som var det efter vores smag og vurdering bedste valg i forbindelse med besøg på Stauning Whisky, hvor vi boede i Ringkøbing. Det var et godt valg, synes vi.
Hvis du skulle have lyst til at kopiere modellen, fraråder vi, at du bruger Hotel Ringkøbing som logi.

Vinaspektet

Plus:

  • Seriøst vinkort med hovedvægt på franske vine. Godt udvalg af vin på glas.
  • Glimrende vejledning.
  • Velafkølet hvidvin.
  • Den anbefalede vin var god og et godt match til vores retter.

Neutralt:

  • Det er lidt svært at finde en del af vinkortets vine en detail, og vi ved at restauranten selv importerer. Men fire af de vine, vi kunne finde, er i gennemsnit 2,4 gange dyrere på restauranten end en detail, hvilket er i den moderate afdeling. Men det er atypisk og underligt med større faktor ved dyrere vine.

Minus:

  • Intet.
Mad: 4 stjerner
Betjening:5 stjerner
Mad

Rigtig dejlig og veltillavet mad, hvor vi dog fandt det lidt fedt-overvældende, at både menuens for- og hovedret havde sauce i den "majonæsede" stil.
En espresso var varm, hvilket er et særsyn i Danmark.

God timing. Venlig og effektiv betjening.

Juni 2022

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.