Brasserie Sài Gòn

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Vietnamesisk-fransk restaurant
København
Vinaspektet:3 stjerner
Brasserie Sài Gòn

Plus:

  • Tjenerens vinvejledning var ok.
  • Vi fik lov til at smage den vin, vi valgte, fra en i forvejen åben flaske. God service.
  • Vores rødvins serveringstemperatur var passende, dvs. let afkølet. Vi fik indtryk af, at man gik seriøst op i vinenes temperatur.
  • Det ser ud til, at den overvejende del af vinene kommer fra kvalitets-forhandleren Sigurd Müller.

Minus:

  • Vi fandt vinkortet mærkeligt i forhold til maden. Halvdelen af de 10 rødvine var Pinot Noir, heraf fire fra Bourgogne.
  • Den flaske, som vi fik lov til at prøvesmage, og som der var udskænket 4-5 glas af, var fejlbehæftet. Det burde være tjekket i forvejen.
  • En prisfaktor på 3,7 i forhold til detailpriser (seks stikprøver) er høj.
Mad: 4 stjerner
Betjening: 5 stjerner
Hovedret

Maden var rigtig god. Dog var vi ikke vilde med luftflûte til hovedretten, hvor vi ville have foretrukket ris - men måske det var det franske islæt.

Tjenerne var vågne, effektive og meget servicemindede.
Eneste anke: en tjener, der kun kunne tale engelsk. Så han havde ikke udviklet sig, siden vi mødte ham på en anden restaurant for mere end tre år siden. (Det er desværre efterhånden en udbredt kultur, at man accepterer tjenere og ekspedienter, der ikke taler dansk.)
På baggrund af de andre tjeneres præstation, synes vi det er for hårdt, hvis denne ene person skal koste en stjerne.

April 2023

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.