Restaurant Et

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Fransk orienteret restaurant
Aarhus
Vinaspektet:4 stjerner
Restaurant Et

Et hentyder ikke til tallet et, men til det franske et, der betyder og, som henviser til, at restauranten både er restaurant og vinbar og butik.

Vinaspektet

Plus:

  • Glimrende vinkort med de fleste franske klassikere repræsenteret.
  • Vinene kommer fra flere kvalitetsforhandlere.
  • Der findes en virkelig kyndig vinmand på stedet. Han kom tilfældingvis forbi vores bord. Han gav en meget kvalificeret anbefaling til de retter, vi havde valgt. Den unge og nyligt spiritusansvarlige var også ekstremt godt inde i sagerne. Se også under Minus.
  • Vores rødvin var dejligt afkølet.
  • Den valgte vin var af god kvalitet og et fint match til vores mad.

Minus:

  • Den første tjener, vi spurgte om vinvejledning, vidste tydeligvis temmelig lidt om vin, og vi fattede ikke tillid til anbefalingen. Som nævnt under Plus var der også meget kompetente folk til stede. Så kvaliteten af den vejledning man får, afhænger af hvilken tjener man tilfældigvis møder.
  • Seks stikprøver viser en faktor 3,2, med den laveste faktor (2,5) for en dyrere vin, den højeste faktor (4,1) for billigste stikprøve. Totalt set lidt i den dyre ende.
Mad: 4 stjerner
Betjening:5 stjerner
Hovedret

Baseret på to mættende hovedretter fandt vi, at maden var glimrende.

Betjeningen var upåklagelig: venlig, afslappet og præcis.

Oktober 2019

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.