Reinwalds's restaurant

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Restaurant der kombinerer fransk og dansk madstil
København
Vinaspektet:4 stjerner
Reinwalds's restaurant

Vinaspektet

Plus:

  • Omfattende vinkort med vine af høj kvalitet.
  • Lille men rimeligt udvalg af vine pr. glas.
  • De serverede vine var gode.

Minus:

  • Vi bad om at få et glas hvidvin serveret samtidigt med forretten, så den ville være kold sammen med maden. Vinen kom dog så lang tid før forretten, at vinen var blevet lunken.
  • Efter at have godkendt den første flaske rødvin, blev den anden flaske af samme vin blot hældt op i halvfyldte glas uden forudgående godkendelse. Hvis vinen havde haft prop, havde det været uheldigt at blande den fejlbehæftede vin med den fejlfri vin, som selskabet havde tilbage i deres glas fra den første flaske.
  • Vi bryder os ikke om, at vinflasken ikke står på vores bord, og at tjeneren insisterer på at skænke op. Især ikke når opmærksomheden og effektiviteten halter. Vi sad således flere gange med tomme glas og skulle tilkæmpe os den travle tjeners opmærksomhed for at få vin i glassene.

Neutralt:

  • Det er lidt en smagssag, om man synes serveringstemperaturen for rødvinen var passende. Helle fandt den ok, jeg fandt den for varm. Den var vel ca. 18°. Da rumtemperaturen var et stykke over 20°, sørges der åbenbart i nogen grad for, at rødvinen serveres under "stuetemperatur".
  • Prisniveauet ligger i middelområdet efter danske forhold. Vi har på bagrund af seks stikprøver fundet en gennemsnitsfaktor 2,5 i forhold til detailpsris. Og faktoren ser ud til at blive lavere ved dyrere vine. Den ligger således på 1,5 for den dyrest tjekkede vin og 3,3 for den billigste.
Mad: 4 stjerner
Betjening:4 stjerner
Hovedret

Maden var virkelig dejlig og veltilberedt. Fem mennesker var meget godt tilfredse.

Betjeningen var venlig, sød og god, og maden kom på bordet tydeligvis øjeblikkeligt efter tilberedning.

Ligesom med vinen kunne vi godt ønske os vandkanden stillet på bordet, så vi ikke - som tilfældet var - adskillige gange skulle sidde og vente på at få fat i en tjener for at få de tomme glas fyldt op.

Juni 2014

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.