Pastis

anmeldelse af vinhåndteringen
Fransk bistro
København
4 stjerner

Plus:

  • Overordentlig omfattende vinkort indenfor enhver priskategori. Vi så priser fra 225 kr. til 3500 kr. pr. flaske.
    Man ville ikke kunne klandre stedet, hvis det kun havde haft franske vine, men der var også nogle oversøiske og i hvert fald to italienske rødvine.
  • Tjeneren - en ung kvinde som vi pinligt berørte må tilstå udløste et par fordomme om hvilken kvalitet vinvejledning vi kunne forvente os - vejledte os kyndigt og indlevende.
  • Kvaliteten af den smagte vin var glimrende.
  • Rødvinen havde ved servering perfekt temperatur, lettere afkølet. Og vi kunne få en køler, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Minus:

  • Prisen for den vin vi drak var fire gange detailpris. Ikke unormalt i Danmark. Men for højt til at det er sjovt. Og eneste grund til at Pastis ikke får fem stjerner for vinaspektet.

Oktober 2011

Hos Pastis

Iøvrigt var Pastis et dejligt sted at spise på: Dejlig mad, venlig og effektiv betjening. Men som altid handler vores stjernetildeling udelukkende om vinaspektet.
Et par anker: Tendens til oversaltning af maden. Og så skal man være indstillet på, at et ønske om at få skruet ned for musikken ikke imødekommes.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.