Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank

Restaurant No-9

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Sommerrestaurant
Allinge, Bornholm
Vinaspektet:3 stjerner

Plus:

  • Mange - måske alle - vine kommer fra kvalitetsforhandleren Erik Sørensen Vin. Det tyder på orientering efter god kvalitet.
  • Den valgte rosévin var rigtig god.
  • Alle vine befinder sig i prisintervallet 175 og 420 kr. Trods det at der således er tale om forholdsvis billige vine, er priserne relativt beskedne 2,5 gange dyrere end detailpriserne (udregnet på basis af fire stikprøver). M.a.o. forekommer restaurantens politik at være, at man skal kunne drikke kvalitetsvin uden at føle sig flået. Sympatisk.

Neutralt:

  • Rimeligt og lille vinkort. Så lille, at vi ikke kunne finde en hvidvin, vi havde lyst til at drikke til vores fiskeret.
  • Da vi bad om en spand med is og vand for at holde vores vin kold, fik vi kun is i spanden. (Det har stort set ingen virkning grundet den yderst begrænsede berøringsflade mellem isen og flaskens bund.) Vi fik dog fyldt vand på, da vi bad om det.

Minus:

  • Tjeneren havde tydeligvis ingen som helst viden om eller kendskab til vinene; hans svar på vores spørgsmål var virkelig langt ude. Et "det aner jeg ikke" havde været at foretrække frem for pinlige pseudosvar.
Mad: 4 stjerner
Betjening:4 stjerner
Restaurant no-9

Veltillavet mad. Vores fiskehovedret var i den enkle afdeling med lidt peberrod som raffinement.

God betjening i den professionelt venlige genre.

August 2013

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.