Restaurant Molen er en relativt ny restaurant, som drives af Troels Madsen, der også er på Christianshøjkroen, samt kokken Daniel Kruse og Stefan Rømer (tjeneren på billedet), der begge tidligere arbejdede på Stammershalle Badehotel.
Man ønsker at lave topklassemad, der samtidig er "nede på jorden", og som henvender sig til alle, og ikke kun den rigeste del af befolkningen.
På restaurantens hjemmeside står i skrivende stund (og da vi reserverede bord via hjemmesiden), at enhedsprisen for en servering i mellemstørrelse er 125 kr., at en hovedret koster 225 kr., og at fire serveringer + det løse koster 395 kr. Da vi satte os til bords, var vi derfor overraskede over, at kun den faste menu var en mulighed.
Rigtig god mad med forretten som et femstjernet højdepunkt. Stilen er "finere" men samtidig "nede på jorden" og med smag, der kan forstås.
Desserten var i virkeligheden tre serveringer, som alle var gode men mængdemæssigt var det voldsomt i forhold til resten.
Betjeningen var venlig, opmærksom, præcis og resonant. Vi følte os godt tilpas.
Juli 2016