møf

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Restaurant
Aarhus
Vinaspektet:5 stjerner
møf

Plus:

  • Vinkortet har hovedvægt på et bredt og originalt udvalg af franske vine. Alle dem vi kendte eller har tjekket kommer fra den personlige kvalitetsforhandler Niche Vine.
  • De fleste af vinene, fik vi at vide, var naturvine, hvilket var en ulempe, da Helle ikke drikker disse. Men vi fik vidende og god vejledning i at styre uden om disse. Og tjeneren forekom i det hele taget at være godt inde i vinsortimentet.
  • Vi fik lov til at smage på et muligt vinvalg, før vi valgte.
  • Den valgte vin var dejlig og matchede fint vores mad.

Neutralt:

  • Prisniveauet er middel efter danske forhold. Seks stikprøver giver faktor 2,7 i forhold til detailpris varierende mellem 2,1 for en dyrere vin til 3,2 for en billigere vin.
  • Set fra vores vinkel var det som nævnt en ulempe, at så mange af vinene var naturvine. For andre vil det være en fordel. Altså et spørgsmål om personlig smag.

Minus:

  • Intet.
Mad: 5 stjerner
Betjening:5 stjerner
Hovedret

Maden var virkelig god og veltilberedt.

Betjeningen var venlig, effektiv om empatisk.

November 2019

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.