Le Sommelier, Købenavns lufthavn

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Bar og bistro
Vinaspektet:4 stjerner
Bar

Plus:

  • Glimrende lille vinkort, hvor alle vine også sælges glasvis.
  • De smagte vine var gode.
  • Glimrende vinglas.

Minus:

  • Bartenderen havde tilsyneladende ikke meget kendskab til vinene. Adspurgt om en tysk Riesling-vins tørhedsgrad, lød det tøvende svar: "Øh, den er lige som en Riesling skal være." Havde stedet heddet andet end Le Sommelier havde det været lettere at bære over med.

Neutralt:

  • Med en faktor 2,7 i forhold til detailpris for fire stikprøvers vedkommende (ved køb af en flaske) er priserne efter danske forhold nogenlunde. Pr. glas kostede vinene mellem 60 og 150 kr.
Mad: 5 stjerner
Betjening:4 stjerner
To retter mad

Både en fiske- og en kødret var virkelig lækre og veltilberedte. En god måde at starte en ferie på.

Venlig og serviceminded betjening.

Ventetiden på maden var ganske lang, især taget i betragtning at den må formodes at være indrettet på, at man skal nå at spise mellem tjek-ind og udkald til gaten.

April 2014

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.