La Rocca

Italiensk restaurant
København
Vinaspektet:3 stjerner

Plus:

  • Flot vinkort med noget for enhver smag.
  • Den valgta vin - en af vores sikre (Vino Nobile di Montepulciano, Poliziano, 2007) - var skøn. Et glas grappa var virkelig godt.
  • Mulighed for at købe restaurantens vin med hjem til detailpriser.

Neutralt:

  • Fem stikprøver viser prisfaktor 2,3-4,4 i forhold til restaurantens egne detailpriser. Vores Vino Nobile (450 kr.) havde en faktor 2,7, som efter danske forhold er rimeligt.

Minus:

  • Forvirret (stresset?) tjener. Han kom f.eks. med en anden rødvin end den bestilte.
  • Et glas Prosecco var ca. 18°. Vi fik det byttet. Næste glas var fra starten ca. 12°, for varmt.
  • Rødvinen var for varm. Vi fik en spand med bundsjat vand og is, der kun køler de nederste 5 cm af vinen. I stedet for at ulejlige den forvirrede tjener endnu en gang, fyldte vi selv spanden på toilettet.
  • På et tidspunkt, hvor vores vin stod på bordet for ikke at blive kølet yderligere, blev vores isspand rutinemæssigt fjernet før vi kunne nå at reagere. Da vi senere fik brug for den, orkede vi ikke at bede om en ny.
  • Vi bad om at se grappaudvalget (de havde adskillige havde vi set). "Mørk eller lys?" spurgte tjeneren, der åbenbart ikke syntes vi skulle have flere valgmuligheder.
  • Da jeg gjorde ham der lignede chefen opmærksom på en fejl i vinkortet (en Abruzzo-vin stod anført under Toscana), smilede han og bekræftede vores observation - og spurgte om vi havde haft en god aften. Det tolkede vi, som at han var ligeglad med den åbenbart kendte fejl.
Mad: 4 stjerner
Betjening:3 stjerner
La Rocca

Maden var virkelig god, især en forret med laksecappacio var lækker.

En espresso var ikke ordentlig varm. (Det oplever vi gang på gang herhjemme. Er det kun i Italien de kan finde ud af det?)

Betjeningen fra alle de (3-4) tjenere, vi kom i berøring med, var venlig men også meget rutinepræget på den kedelige og uindlevende måde. Vores hovedtjener forekom som nævnt forvirret og urovækkende.

Februar 2013

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.