Restaurant Christiansminde

anmeldelse af vinhåndtering, mad og betjening
Restaurant
Svendborg
Vinaspektet:3 stjerner
Restaurant på Hotel Christiansminde

Restauranten er en del af et hotel men kan også bruges af andre end hotellets gæster. Der er udsigt fra restauranten over Svendborgsund.

Vinaspektet

Plus:

  • Stort vinkort med bl.a. 18 hvidvine og 21 rødvine (én oversøisk, resten europæiske)
  • Rigtig mange vine kan købes glasvis.
  • Vores stikprøver tyder på, at alle vine kommer fra Kjær & Sommerfeldt, hvilket burde garantere kvaliteten.
  • Vi fik tilbudt at smage lidt af den vin, vi overvejede at vælge, før vi besluttede os.
  • Vi observerede ved nabobordet, at opskænkningen af vine købt glasvis var overordentlig generøs.

Minus:

  • Vinkortet oplyser ikke om vinenes årgang.
  • Vores tjener vidste intet om vinene eller om vin i det hele taget (men han var meget villig til at prøve at finde de svar han kunne).

Neutralt:

  • Vinpriserne ligger i middelområdet efter danske forhold. Vi har for otte stikprøver fundet en faktor 2,6 i forhold til detailpriser.
Mad: 3 stjerner
Betjening: 4 stjerner
Hovedret

Vores forret (stegte kammuslinger, soya-/lime sauce og blomkålspuré på brunet smør) lød godt men var ligegyldig. Hovedretten (billedet) var glimrende, om end den møre kalvefilet ikke havde megen smag. Kedelig dessert.

Betjeningen var venlig og ganske opmærksom.

Oktober 2023

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.