Ché fè

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Italiensk biotrattoria
København
Vinaspektet:3 stjerner
Ché fè udefra

Ché fè kalder sig biotrattoria med tilføjelsen "90-100% økologi".

Vinaspektet

Plus:

  • Temperaturen af den serverede rødvin var ok.
  • Den smagte vinen var af ok kvalitet.
  • En vin, der havde prop, blev byttet helt problemfrit.

Minus:

  • Ret lille og ganske snævert vinkort. (En læser oplyser september 2022, at vinkortet nu er betydeligt mere omfattende.)

Neutralt:

  • Vores vin, en Rosso di Montalcino til 560 kr., forekom dyr i forhold til hvad den havde at byde på. Men da restauranten importerer størstedelen af deres vine, har vi meget begrænsede muligheder for at sammenligne med detailpriser. En Barolo var 2,5 gange dyrere end detailpris, hvilket er nogenlunde rimeligt. Prisniveauet er såldes svært at bedømme entydigt.
Mad: 3 stjerner
Betjening:5 stjerner

Vi fik kun en enkelt ret, en hovedret, hvilket selvfølgelig er et lidt spinkelt grundlag at bedømme restaurantens mad på.

Retten var velsmagende og veltilberedt, men en del af (kalve)kødet var ikke mørt. Grønsagerne var uinteressante. Og både maden og den efterfølgende espresso var lunkne.

Meget venlig, effektiv og imødekommende betjening. Da vi f.eks. spurgte, om vi kunne få flere grønsager (der var meget få) fik vi en ordentlig portion ekstra uden beregning.

December 2013

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.