Bistro Francophile

anmeldelse af (især) vinhåndteringen
Fransk bistro
Helsingør
Vinaspektet:3 stjerner
Vægge i Bistro Francophile

Plus:

  • Intet.

Neutralt:

  • Vinkortet er lille, hvilket er ok for en restaurant af denne type. Bemærkelsesværdigt for en fransk bistro var, at hele 38% af vinene var ikke-franske.
  • Den smagte vin var rimelig og passede godt til madstilen.

Minus:

  • Vores rødvin var ganske varm, og så varm at den stod og blev køligere efter ophældning i glasset.
  • De oplysninger, vi hørte tjeneren give om vine, var forkerte: En Costières de Nimes blev placeret i Provence, og vi fik at vide, at Plan de Dieu var en betegnelse, som mange Châteauneuf-du-Pape producenter brugte om vine, som de ikke kunne sælge som Châteauneuf.
  • Syv stikprøver viser en prisfaktor 3,3 i forhold til detailpriser, hvilket begynder at være i det dyre område.
Mad: 3 stjerner
Betjening:3 stjerner
Forret

Vi spiste på restau­ranten til Dining Week. Forretten var god og rigtig fransk bistrostil, desserten var dejlig. Hovedretten var alt for sur, hvilket gik i destruktivt clinch med vinen.

Venlig og humoristisk betjening. Men også lidt uopmærksom og glemsom, hvilket er forståetligt, når der kun er mand og kæreste til at kokkerere og betjene hele restauranten.

Februar 2018

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.