The Wine Company 15 år, maj 2011

Publikum i drivhus

The Wine Company afholdt deres 15 års jubilæumsfestival i et drivhus hos Dansk Vincenter. TWC har igennem årene udvidet deres sortiment til udover deres "kerneydelse", vinene fra Rhône-dalen, også at omfatte vine fra Alsace, Bourgogne, Champagne, Toscana, Argentina, Australien og Portugal.

Philippe Cambie

Flere af producenterne, deriblandt Philippe Cambie (billedet), var til stede. Cambie præsenterede en række af sine Les Halos de Jupiter-vine, alle Grenache-baserede fra den sydlige Rhônedal.

Calendal etiket

En af Cambie-vinene skilte sig ud: Calendal, Côtes du Rhône Villages, Plan de Dieu, 2009. Hvor de andre vine bestod af mindst 70% Grenache, var denne på 50% Grenache og 50% Mourvèdre. Vinen var min (Prebens) favoritvin på festivalen. En meget flot og lækker vin med fine tanniner, floral og på den gode måde parfumeret i sit udtryk. 140 kr.

Steen Rasmussen og Lars Møller, The Wine Company

Ved endt festival havde Steen Rasmussen og Lars Møller, som er The Wine Company, den glæde, at kunne omsætte publikums værdsættelse af vinene til klingende mønt.
Tillykke med de 15 år herfra.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.