Mail fra Rossana Gaja som svar på spørgsmålet om landbruget hos Gaja er biodynamisk:

Biodynamikken er en stor inspirationskilde men intet mere end det.
Vores arbejdsmetode i landbruget går gennem eksperimenter og forskning i samarbejde med forskellige konsulenter, botanikere, entomologer og universitetsforskere.
De eksperimenter der efter flere år har givet positive resultater bliver videregivet også til vores toscanske ejendomme: Ca'Marcanda i Bolgheri og Pieve Santa Restituta i Montalcino.

Vores tilgang til landbrug udelukker brug af insektbekæmpelsesmidler, ukrudtsmidler, kunstgødning og syntetiske produkter.
Vi producerer kompost på basis af gødning fra malkekøer, hele bedriftens overflade er græstørv, vi sår om efteråret for at øge biodiversiteten, vi har bistader ved kanten af vinmarkerne.
Vi vil ikke kategoriseres som "økologiske eller biodynamiske".
Formålet er at få vores vinstokke til at gro i et sundt miljo, idet vi håber at alt dette vil give flere insekter og mere liv i vores vinmarker.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.