Svar til Kenneth K.:

Vi kan sagtens forstå, at I savner anmeldelser af billigere vine. Men hvis du kigger på listen over anmeldte vine under 50 kr., vil du se, at der ifølge vores smag er lidt langt mellem snapsene. Så ja, vi mener helt klart, at de dyrere vine er bedre. Der er masser af rigtig god vin at hente mellem ca. 60 og 100 kr. Og mellem 100 og 200 kr. sker der virkelig noget.

Vi har ikke nogle madopskrifter på vores sider. Udover nogle korte anbefalinger i forbindelse med madvarer, har vi valgt at begrænse os til vinen.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.