Svar til Michael Hoff-Møller:

Tak for din respons. Vi går ud fra, du hentyder til den måde vi har inddelt vinene på i vores menu. Og du kan godt have ret i din pointe med hedvin i stedet for dessertvin, hvad portvin angår.

Vi synes imidlertid at det er vigtigere at give brugeren mulighed for hurtigt at finde det, som vedkommende søger. Og hvis vi skulle udskille hedvin fra de øvrige søde vine, ville det give et menupunkt mere og dermed øge uoverskueligheden for de fleste læsere, tror vi.
Vi tror også at de fleste, der via vores menu leder efter portvin, vil finde på at lede under dessertvin, og så er formålet opfyldt. Vi gætter derudover på, at de fleste mennesker bruger portvin udelukkende som dessertvin. Så alt i alt tror vi at denne lille upræcished vil gavne mere end den vil genere.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.