Mange tak for din konstruktive kritik. Du har fuldstændig ret!

Grunden til at vi satte "Very old fortified" på portvinslisten - med bemærkningen om at det egentlig ikke var en portvin - var, at vi nødigt ville risikere, at læsere med kærlighed til god port skulle gå glip af vores henvisning til denne fremragende vin.
Vi mener nu at have fundet en løsning, der både tilgodeser den korrekthed, som du er en overbevisende fortaler for (og som vi også i høj grad tilstæber), og samtidigt en løsning som giver dem, der tilfældigvis måtte havne på vores portvinsliste en chance for at se vores omtale af "Very old fortified". For det primære ærrinde med vores vinsider er fremdeles at inspirere til god vin i glasset.

- - -

Juli 2011: Vinen er senere udsolgt og fremgår nu ikke længere af nævnte liste.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.