Svar til Mads Eriksen:

Grunden til at vi ikke nævner guiden er, at vi ikke har nogen erfaringer med den. Vi har hørt navnet men har derudover intet kendskab til den. På deres hjemmeside kan vi se, at bogen samtidig er en restaurantguide.

Det at vores nyeste Gambero Rosso - 2013 - giver meget færre oplysninger om den enkelte producent og de enkelte vine end tidligere udgaver, kunne være endnu en grund til at bryde med vores vane med at kun at bruge Gambero Rosso. At Bibenda kun er på italiensk er ingen forhindring, da jeg (Preben) taler og læser italiensk. Så næste gang vi er i Italien, vil vi klart tage et kig på den. Så mange tak for tippet.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.