Svar til Erik Andersen:

Mange tak for dit gode forslag, som vi har tænkt meget og længe over. Dit forslag rummer bestemt nogle positive muligheder, og selv om vi i denne omgang vælger ikke at give adgang til andres billeder og skriverier, så vil dit forslag helt sikkert rumstere i vores baghoveder fremover.

Når vi aktuelt vælger at fastholde, at al tekst og alle billeder fortsat udelukkende skal være vores, så er det fordi, vi ønsker, at når man går ind på Vinsiderne.dk, så skal man ikke være i tvivl om, at det er vores oplevelser, vores måde at opleve tingene på, vores smag o.s.v. der kommer til udtryk. Der skal aldrig være i tvivl om, at det er "vores stemme der lyder".

Når det er sagt, så vil vi bestemt godt give plads til andres oplevelser og billeder. Her kunne vores debatforum komme ind i billedet. Vi skal hellere end gerne på forumet oprette endnu en kategori, der f.eks. kunne hedde "Brugernes oplevelser" el.lign. som kunne give plads til det, som du foreslår. Og vi skal gerne lægge serverplads til, hvis man ikke selv har adgang til en server at lægge billeder på. Preben vil poste et indlæg på forumet for at høre, om det kunne have interesse.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.