Svar til Christian Nielsen:

Du har ret i, at det ville være fint i vores sammenhæng, at have nogle spanske vintyper med. Når de aktuelt ikke er med, er det fordi vi ikke har samme indgående kendskab og nære forhold til dem, som vi har til de andre vintyper, vi har beskrevet. Og vores mål er ikke, at vores site skal repræsentere hele vinverdenen, men at det uvægerligt vil afspejle det, som vi holder mest af og derfor har størst erfaringer med.

Men jeg skriver mig din kommentar bag øret og vil se, om vi på en eller anden måde kan tilføje noget på et tidspunkt. Her ville det udpræget hjælpe, hvis vi havde været "on location", men vi har endnu ikke foretaget vinrejser i Spanien i modsætning til i Frankrig og Italien.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.