Svar til kvindelig læser, der ønsker at være anonym:

Det, du nævner om forskningen mht. parmesan, er interessant - og selvfølgelig for mig - glædeligt. Og netop fordi det ikke er et særsyn, at det over årene kan svinge fra den ene yderlighed til den anden, når der skal siges noget om forskellige fødevarers grad af sundhed eller skadelighed, spiser jeg brød til alt, hvad der bliver sagt og bruger min forhåbentligt sunde fornuft. Jeg læste også for nylig, at æg nu er frikendt for at fremme det dårlige kolesterol, og det var jo ellers en af de fødevarer, man i årtier har skullet undgå, hvis man havde problemer med kolesterolen. Det er jo forfærdeligt, hvis man lader sig styre af sundhedsautoriteterne i en grad, at man undlader at spise eller drikke noget, som man er vild med, og som de siger er usundt, og det så efter 30 år viser sig, at de har taget helt fejl.

Jeg tænker ligesom du på de sydeuropæiske vinlandes befolkninger i forbindelse med vinforbrug. Jeg tænker også på, hvordan deres sundhedsmyndigheder "opfører" sig. Jeg ved det ikke. Men jeg har umiddelbart svært ved at forestille mig, at en offentlig myndighed ville tænke på - som I Vejle - at ville adfærdsregulere gamle mennesker, der tager sig et par glas vin til deres aftensmad. Forstemmende synes jeg.

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.