Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank

Et klip fra en side i Chamberard-guiden

Klippet viser dele af omtalen af en restaurant i byen Chinon. Byens afstand fra fire mere kendte byer er angivet.

Udover adresse og telefonnummer er oplyst, hvornår restauranten er lukket. Nederst findes uddybende oplysninger om restauranten (kun en lille del ses på billedet).

De fire symboler beskriver (ovenfra og nedefter) vurderingen af madkvalitet (tallerken), vinkort (tastevin), omgivelser (kandelaber) og service (båret tallerken). Der kan tildeles fra en til fire af hvert symbol. Symbolerne oversættes til en 20-skala. Nærværende restaurant har fået 14 point, hvilket er i den bedre ende, selv om det ikke ser sådan ud.

Endelig angives restaurantens prisniveau (kan ikke ses på billedet) for menuer og a la carte.

Anmeldelse fra Champerard

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.