Om Vinsiderne.dk: Vintyper

Sangiovese druer

Under vores menupunkt Vintyper finder du en oversigt over de vintyper, som vi har beskrevet. Vi har kun skrevet om de vintyper, som vi holder mest af. Sådan er det generelt med vores sider: De udspringer af det, der gør os glade.

Det betyder, hvad de beskrevne vintyper angår, at vi udelukkende befinder os i Europa med Italien og Frankrig som de to lande der fylder mest: Otte vintyper fra Italien og fem fra Frankrig er beskrevet. Tyskland og Portugal er også med.

Mest i detaljer er vi gået med den vintype, som vi er fælles om at være gladest for: De toscanske Sangiovese-vine. Her har vi inddelt vinene i fire niveauer og beskrevet, hvad de hver især egner sig til i samspil med mad.

På tilsvarende vis er de franske vine fra især den sydlige Rhône-dal dem, som vi beskriver mest detaljeret.

Billedet til venstre er Sangiovese druer fra Chianti Classico ejendommen Il Molino di Grace.

Se siden med oversigt over de beskrevne vintyper

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.