Om Vinsiderne.dk: Vinrejser

Udsigt i Barolo-land

Hvis vi ser bort fra de i skrivende stund (marts 2016) små 2000 sider, der udgøres af vores vinanmeldelser, er sektionen om vinrejser sitets mest omfattende. Der er sider med generelle tips om transport, logi undervejs, indførsel af vin m.m. Og der er specifikke beskrivelser omhandlende Toscana, Piemonte, Sicilien, Loiredalen, Provence, Alsace, Mâcon og Beaujolais samt byerne Paris, Firenze, Siena, Barcelona og Madrid.

For vinområdernes vedkommende fokuserer vi på interessante vinproducenter, restaurant-anbefalinger og smuk natur. Hvad storbyerne angår kommer vi nogle gange også ind på attraktioner og gode vinforretninger.

Siderne indeholder masser af billeder. Billedet ovenfor er taget i Barolo-land med udsigt mod byen Serralunga d'Alba.

Se siden med oversigt over alt rejsestoffet

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.