Om Vinsiderne.dk: Vinpersoner

Tre vinpersoner

I 2014 oprettede vi en ny sektion på Vinsiderne.dk: Vinpersoner. Formålet var at fokusere på danske vinpersoner, som vi synes gør eller har gjort noget positivt for vinlivet i Danmark, noget som gør, at vi synes de fortjener at blive fremhævet.

Indtil videre har tre personer fundet plads her: fra venstre Herluf Trolle, ejer af Niche Vine, vinskribent Jørgen Mønster og vinhandler Carlo Merolli.

Den største del af de enkelte artikler, som gerne skulle være en art portræt, består i et grundigt interview med spørgsmål og svar i to kategorier: den ene om de professionelle aspekter, den anden om personlige oplevelser i relation til vin.

Læs den korte introduktion til sektionen

Se oversigten over de portrætterede vinpersoner

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.