Under menupunktet Restaurant-vin kan du finde sider om alt muligt relateret til at drikke vin på restaurant. Den første side introducerer stofområdet og giver en oversigt over sektionens indhold.
På næste side giver vores bud på, hvornår man kan få en vin byttet på en restaurant.
Herefter er der en side om serveringstemperatur samt vinbetjening mere generelt. Artiklen tager udgangspunkt i et skræmmeeksempel på, hvordan det ikke skal gøres.
Den sidste side med mere generelle betragtninger handler om danske restauranters prispolitik, som vi oplever kan have en bremsende effekt på hvor hyppigt vi går ud og spiser.
En undersektion til vin-på-restaurant-stoffet indeholder anmeldelser af i skrivende stund (marts 2016) 42 danske restauranter. Knap halvdelen af anmeldelserne beskæftiger sig udelukkende med vinaspektet, og vi bedømmer her f.eks. udvalgets størrelse og kvalitet, tjenerens evne til at vejlede samt prisniveauet. Siden 2012 har vi også uddelt stjerner til maden og betjeningen.
Vi introducerer restaurant-anmeldelserne her. Og oversigten over de anmeldte restauranter kan ses her.