Om Vinsiderne.dk: Tilbudssiden

Tilbud!

På den side, der gemmer sig under menupunktet Tilbud, kan man hele tiden se, hvilke af de vine, som vi har anmeldt, der er på tilbud.
Vi tilstræber at have tilbudene klar kl. 00:00 den dag tilbudet starter, og for supermarkedernes vedkommende forsvinder vinene fra siden på den sidste tilbudsdag, når forretningen lukker.
Vi angiver, hvor længe de enkelte tilbud varer, en information vi dog mestendels mangler, når internetforhandlerne har vine på tilbud, idet de færreste overholder loven, som foreskriver, at man skal angive varighedheden af tilbud, der er længere end en uge. En anden form for lovbrud oplever vi, når en forhandler lader tilbudet være gældende så længe, at vi må formode, at der er tale om en permanent nedsættelse og dermed en ny normalpris. I de tilfælde sletter vi tilbudet, og forhandlerens "tilbudspris" vil hos os fremgå som en normalpris.

Fup og fidus

I forbindelse med tilbud gør der sig i det hele taget meget fup og fidus gældende. Det er formentlig efterhånden velkendt, at mange forhandlere for nogle vines vedkommende kører med opskruede normalpriser, og hvor tilbudsprisen derfor forekommer at afspejle, hvad der burde være en normalpris. Tricket går selvfølgelig ud på at prøve at få os tilbuds- og spareliderlige danskere til at købe noget i den tro, at vi har gjort en fordelagtig handel. Vi kommenterer denne problematik på tilbudssiden.
Vi har dog valgt at anføre tilbudene også i de tilfælde, hvor vi har oplevelsen - eller i det mindste fornemmelsen - af den form for urent trav, idet vi ikke ser os i stand til at lægge et præcist snit, som kunne muliggøre en sikker afgørelse af, hvornår et tilbud er reelt eller det modsatte. Denne vurdering må vi overlade til den enkelte læser.

Forskellige vurderinger af kvalitet-pris-forhold

Både på tilbudssiden og på vores side med adgang til alle vinanmeldelser er det muligt at tilvælge visning af vores vurdering af kvalitet-pris-forhold, altså hvor godt et køb en vin efter vores vurdering er, når det anskues fra tegnebogens vinkel (se siden med forklaringer på de anvendte symboler). I nogle tilfælde - men ikke altid - vil der være forskel på vores vudering af dette kvalitet-pris-forhold for tilbudenes vedkommende i forhold til normalpriserne, idet tilbudspriserne selvsagt i en eller anden grad er mere fordelagtige end normalpriserne.

Vine som vi ikke har smagt

En gang imellem omtaler vi nederst på tilbudssiden vine, som vi ikke har smagt i den tilbudte årgang, men som vi på baggrund af oplevelser med tidligere årgange, gætter på vil være værd at købe.

Se tilbudsiden

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.