Om Vinsiderne.dk: Smagninger

Seminar

Vinsmagninger kan være mange ting. Ovenfor ses et billede fra et seminar, hvor Barbera-vine var emnet, et seminar som var et fokuseret tillæg til en større "vandre-smagning", hvor man går fra bord til bord og har mulighed for at smage flere hundrede vine.

Vi har siden 2004 skrevet om de vinsmagninger, vi har deltaget i. Det er i skrivende stund (marts 2016) blevet til 67 smagninger af alle slags.

Vi har kaldt menupunktet Smagninger og ikke Vinsmagninger, fordi der også har sneget sig en enkelt ølsmagning ind.

Vi introducerer sektionen med en side, der handler om nødvendigheden af at udvælge og tilrettelægge, hvis man vil have udbytte af en kæmpesmagning, om grænsen for hvor mange vine, man seriøst kan smage ad gangen, og vi tilstår her også, at vi foretrækker smagninger, hvor der dels er færre og udvalgte vine med et tema, dels at smagningen er tilrettelagt af et kyndigt menneske, der præsenterer vinene, fremfor de store smagninger med en masse valgmuligheder hvor udbyttet kan være lidt tilfældigt.

Du kan se oversigten over samtlige beskrevne smagninger her.

Til oversigten over præsentationer af alle sektioner

Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.